TETRAon_logoJari WilénTETRAon_logo
FleetMapping TETRAon
Numbering

Jari Wilén on työskennellyt Keski-Suomessa hätäkeskusalalla vuodesta 1982 asti. Työ TETRA-radioiden ja -verkon parissa alkoi vuonna 1999. Sisäasiainministeriön pelastusosasto nimitti hänet pelastustoimen VIRVE-pääkäyttäjäksi, sijoituspaikkanaan Keski-Suomen hätäkeskus. Vuonna 2003 Hätäkeskuslaitos kutsui hänet Hätäkeskuslaitoksen uuteen VIRVE-pääkäyttäjävirkaan, jonka sijoituspaikka oli edelleen Keski-Suomen hätäkeskus.  

Kun vuoden 2008 alussa Hätäkeskuslaitos päätti ulkoistaa VIRVE-pääkäytön, Jari siirtyi Keski-Suomen hätäkeskuksen  pelastustoimen toimiala-asiantuntijan virkaan, josta hän oli ollut virkavapaalla 8 vuotta.

Jari päätti kuitenkin hyödyntää omaa kokemustaan ja osaamistaan perustamalla TETRAon-nimisen sivutoimisen yrityksen. TETRAon tarjoaa konsultointi, koulutus ja suunnitteluapua TETRA-verkkoja hankkiville ja käyttäville tahoille. Myös Titan-tuoteperheen Suomen edustus on siirtynyt TETRAon-yrityksen haltuun.

Hänellä on kokemusta Nokia/EADS TETRA-järjestelmästä ja niihin liitetyistä kolmansien osapuolten sovelluksista sekä norjalaisesta Titan sovellusperheestä.

Parameters
Applications
Training
Consultatton Contact
Jari Wilén CV

                                      tetraon@elisanet.fi

Home page